ONDERHOUD EN REPARATIE VAN EEN SCOOTER

Of u nu bromt of snort, uw scooter moet natuurlijk helemaal in orde zijn. Een goed onderhouden bromfiets of snorfiets rijdt zuiniger en prettiger.

OMKEUREN VAN SNOR NAAR BROM

Vanaf 01-01-2023 is het mogelijk om uw snorfiets of snorscooter te laten omkeuren. De kosten hiervan zijn 132,- incl. kentekenplaat. U kunt hiervoor een afspraak maken via Whatsapp, mail of telefoon. 

REPARATIES MET
DRIE MAANDEN GARANTIE

Is er een probleem met uw scooter? Bel, mail op whatsapp dan naar ons. U kiest dan voor vakmanschap, want onze scootertechnicus laat zich regelmatig bijscholen. Dat zorgt voor degelijke, betrouwbare reparaties. Gegarandeerd, want u krijgt altijd drie maanden BOVAG Garantie op de reparatie.

DOE-HET-ZELF ONDERHOUD

ELK JAAR EEN ONDERHOUDSBEURT

Breng elk jaar uw bromfiets of snorfiets voor een onderhoudsbeurt. Tip: bewaar de
bonnen van de onderhoudsbeurten, zodat u later bij eventuele verkoop kunt
aantonen dat uw scooter netjes alle beurten volgens het boekje heeft gehad

Uw scooter wordt bij een onderhoudsbeurt helemaal nagelopen en er is een vast
schema om bijvoorbeeld een bougie of luchtfilter te vervangen. Verder hoort er
natuurlijk standaard bij:

Breng elk jaar uw bromfiets of snorfiets voor een onderhoudsbeurt. Tip: bewaar de bonnen van de onderhoudsbeurten, zodat u later bij eventuele verkoop kunt aantonen dat uw scooter netjes alle beurten volgens het boekje heeft gehad
Uw scooter wordt bij een onderhoudsbeurt helemaal nagelopen en er is een vast schema om bijvoorbeeld een bougie of luchtfilter te vervangen. Verder hoort er natuurlijk standaard bij:

E-SCOOTER: ÓÓK ELK JAAR EEN BEURT

Let op: bij een e-scooter of elektrische scooter is de motor zeer onderhoudsarm. Toch is het niet verstandig om een jaarlijkse onderhoudsbeurt over te slaan. Zo weet u zeker dat de remmen, banden en alle andere onderdelen in goede conditie blijven. Bovendien checkt de scootertechnicus ook of alle software nog up-to-date is.
Home
Account
Winkelwagen
Zoek
Vespa

Vespa open doors

De nieuwe Vespa’s 2024.