Hoe het allemaal begon.

De grootvader van de vorige eigenaar Pim begon twee jaar na de oorlog met een simpele bromfietswinkel aan de Zeedijk. Dat pand is later gesloopt, het moest begin jaren zeventig wijken voor de bouw van winkelcentrum Hilvertshof. Casteelen was al eerder, in 1956, beland in de Schoolstraat. Daar timmerde bij aan de weg met bromfietsmerken als Sparta en (vanaf 1961) Kreidler. Overigens was de voornaam ’Pim’ niet van de oprichter – die heette Gerrit – maar van diens poes, zo verluidt.

Casteelen groeit.

De zaak blijft groeien. In 1991 na het vertrek van Mike komt Werner(huidige eigenaar) in de zaak werken als monteur en verkoper. Samen met Rene breiden zij de zaak uit. In eerste instantie komt het voormalige marktwinkel erbij. Twee jaar later het pand ertussen van de slagerij Leibrand(Krijnen). De verkopen en reparatie’s nemen toe en Pim(zoon van Rene)komt de zaak ondersteunen en zou deze later overnemen. In 2011 wordt het het voormalige cafe ‘de Doerak’ aan de winkel toegevoegd. De jaren erna zijn er verschillende monteurs gekomen en gegaan. In 2009 is Dennis(rechter hand van Werner) bij het team gekomen. Tot de dag van vandaag nog werkzaam.

Overname 2023.

1 januari 2023 heeft Werner de zaak overgenomen. Samen met Dennis runnen zij nu Casteelen by Werner met veel passie en plezier. Persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1. U bent geen nummer. Voor advies en een praatje staan wij voor u klaar. Ons assortiment is vanaf 2023 ook uitgebreidt met ‘Fatbike’s’. Samen hebben wij een schat aan kennis door de vele jaren ervaring. Dit willen wij graag met u delen. Wij zien u graag terug in onze showroom.